Aluminij – Partizan 0:4 (0:1)

aluminij_najava_naslovna

Prijateljski test meč u Sloveniji

Terenhotela Arena na Pohorju, 4.7.2015.

Početak: 10:30h

Sudija: Alen Borovšak

Pomoćnici: Dino Nedelko i Matej Biškup (svi Maribor)

Gledalaca: 100

Strelac: Grbić 37′ (11 m), Kojić 66′, Marinković 80′, Luka 82′

Žuti kartoni: vrbanec 29′, Pucko 36′, Ploj 53′, Kurež 54′, Brglez 60′, Ostojić 14′, Luka 55′

Aluminij (Kidričevo) – Partizan  0:4 (0:1)

 NK_Aluminij_Badge Aluminij: 1 Janžekovič, 2 Radulovič, 5 Lonzarič, 3 Topolovec, 32 Pucko, 16 Kozar, 10 Vrbanec, 17 Škoflek, 20 Borna, 11 Bizjak, 9 Kastratovič.
Igrali su još: Lipovac, Čeh, Turkalj, Gerečnik, Kajtna, Vindiš, Petrovič, Ploj, Kurež, Luk, Brglez, Novak, Pintarič, Sagadin, Ahec.
Trener: Damijan Romih

Partizan: Kljajić (Lukač od 46′), Bandalovski, Bogosavac, Ostojić, Ćirković, Glavčić, Ilić Saša, Petrović Ivan (Marinković od 50′), Grbić (Luka od 50′), Golubović, Kojić.
Klupa: Lukač, Luka, Marinković.
Trener: Zoran Milinković

aluminij_16

Prvu od dve današnje utakmice fudbaleri Partizana odigrali su izvanredno i u visokom ritmu, uprkos sparnom vremenu i ranom početku meča.

Gosti iz Kidričeva potrudili su se da budu i više nego odličan sparing partner, čak su u pojedinim momentima i malo preterivali u oštrini i velikoj želji da se suprostave, za njih, velikom klubu. No, zahvaljujući i tome, gledali smo odličan meč, pun dinamike, dobrih poteza, a kapiten Saša Ilić je pokazao kakav je majstor. Delio je lopte kao na tacni, kretao se odlično i kada je bio u prilici i gol da postigne, trudio se da namesti nekom drugog da to uradi umesto njega. I svi ostali na terenu su odigrali odgovorno, pa je ovaj test u potpunosti uspeo.

aluminij_15

Slovenci su prvi zapretili u 8 minutu, tačnije Vrbanec je opalio sa 16 metara, na sreću pored gola. Posle toga sve do 30 minuta gledali smo tvrdu, čvrstu i takmičarsku utakmicu, da bi od tog momenta krenula serija prilika.

Kojić je u tom minutu primio iskosa levo jednu dubinsku loptu, okrenuo se i prebacio loptu na desnu nogu i onda se nekih 12 metara opalio u drugi ugao, ali se isprečila stativa, koja se čula do Maribora. Dva minuta kasnije mali Glavčić (danas bio odličan), zategao je sa 18 metara levicom, a golman napravio fenomenalnu paradu i spasao čist gol. U sledećem minutu Grbićje probio po boku, centrirao na drugu stativu, a tamo je Saša Ilić sačekao i uputio je tik iznad prečke.

aluminij_3

U 36 minutu Partizan je poveo, pošto je Grbić uleteo kao tane u kazneni prostor, srušen je, a danas izvanredni sudija Borovšak je pokazo na belu tačku. Siguran izvođač je bio sam Grbić.

Aluminijum je imao veliku šansu u 44 minutu, kada je Kastratovič na oko 5 metara od gola iznenada dobio odbijenu loptu i odmah je šutnuo ka praznom golu, ali je Ostojić iznikao kao iz zemlje i izblokirao loptu.

aluminij_4

U drugom poluvremenu gledali smo dosta lepši fudbal, a pala su i 3 gola. Najpre je Kojić u 66 minutu na asistenciju Marinković podigao na 2:0, da bi Marinković u 80’ evrogolom iz slobodnjaka sa 25 metara uvećao vođstvo crno-belih na 3:0. I poslednji gol Luke u 82’ bio je pravo remek delo u režiji kapitena Ilića. On je sa nekih 35 metara od gola između gomile igrača prebacio loptu u prazno, Luka je utrčao i šmekerski iz prve glavom prebacio golmana, koji je istovremeno krenuo na loptu.

Danas od 18:00h ostatak tima koji nije igrao jutros, odigraće u austrijskom mestu Wildon meč sa ruskim Terekom iz Groznog.

Golovi sa meča.

 

 

 

 

Foto galerija

aluminij_3
aluminij_4
aluminij_15
aluminij_16
NK_Aluminij_Badge
aluminij_najava_naslovna
aluminij_1
aluminij_2
aluminij_3
aluminij_4
aluminij_5
aluminij_6
aluminij_7
aluminij_8
aluminij_9
aluminij_10
aluminij_11
aluminij_12
aluminij_13
aluminij_14
minas
Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan