Zlatibor (Čajetina) – Partizan 0:4 (0:2)

najava_zlatibor_1

Prijateljski test meč na pripremama

Stadion Švajcarija na Zlatiboru, 24.6.2015.

Početak: 18,00h

Sudija: Nenad Đokić (Užice)

Pomoćnici: Slobodan Pavlović i Kojović Nebojša (Užice)

Gledalaca: 2.000

Strelci: Kojić 21′, Ninković 36′, Golubović 50′, Marinković 58′

Žuti kartoni: Ilić Ratko 49′

 Zlatibor – Partizan 0:4 (0:2)

 zlatibor_logo Zlatibor: 23 Filipović Dobrica, 2 Todorović Vuk, 3 Ristanović Lazar, 4 Kostadinović Željko, 5 Đorđević Predrag, 6 Stanić Željko (k), 7 Hanzić Emir, 8 Lazović Nikola, 9 Luković Vladan, 10 Mudrinić Vladimir, 11 Milosavljević Branko.
Igrali su još: Jovanović, Jezdimirović, Mihajlović, Avdić, Ilić, Ječmenica, Udovičić, Savić, Vilaret, Pavlović, Vujović.
Trener: Milan Čančarević

Partizan: Kljajić, Vulićević, Balažic, Bandalovski, Fabricio da Silva, Jevtović, Babović, Ilić Saša, Grbić, Kojić, Ninković.
II poluvreme: Lukač, Grbović, Ostojić, Bošnjak, Bogosavac, Čermelj, Glavčić, Lukić, Marinković, Luka, Golubović (70′ Čađenović)), (Perišić, Čađenović).
Trener: Zoran Milinković

zlatibor_6

Fudbaleri Partizana na povratku sa priprema na Tari odigrali su danas svoj poslednji test meč na Zlatiboru i pobedili ekipu Zlatibora iz Čajetine sa 4:0 (2:0).

Meč je odigran po zasita lošem i hladnom vremenu, duvao je jak vetar i sve vreme meča padala je kiša, ali je uprkos tome na stadion Švajcarija došlo 2000 duša da posmatra utakmicu. Bili su tu i klinci Partizana koji se nalaze na kampu kojki je organizovao Partizan, njih 80.

zlatibor_5

Trener Milinković može biti zadovoljan izdanjem svojih pulena, jer su odigrali odličan meč, sa puno ozbiljnosti i discipline.

Već u 10′ Kojić je uleteo sa leve strane u kazneni prostor i šutirao tik pored gola, a u 12′ Grbić je posle idealnog centaršuta Ninkovića bio sam na drugoj stativi, ali je umesto šuta bio nesebičan u gurnuo pas ka Iliću, a odbrana je uspela da interveniše. U 16′ i Bandalovski je lepo prošao levoj strani (igrao je danas levog beka) i onda opalio a golman odlično intervenisao. Samo minut kasnije Babović lepo izvodi korner, skače Balažic i šutira glavom pored stative. Vulićević je odlično prošao u 20′ i idealno zavrnuo na drugu stativu, a tamo su Ilić i Ninković istovremeno krenuli na loptu, zasmetali jedan drugom i propala je prilika za gol.

zlatibor_4

U sledećem minutu crno-beli su poveli, a strelac je bio Kojić. Akciju je započeo Babović, izbacio Grbića, koji asistira Kojiću, a ovaj smireno pogađa levi golmanov ugao.

Vulićević je ponovo u 31′ probio po strani, ušao unutra i video samog Ilića, koji malo kasni po klizavom terenu da je ubaci u mrežu. U 36 minutu crno-beli su poveli sa 2:0, a mrežu je zatresao Ninković posle razmene duplog pasa sa Babovićem (odigao petom), pošto je primio loptu i zakucao po sredini gola.

zlatibor_2

Do kraja poluvremena okušali su se posle dobrih akcija Ilić, Jevtović (bomba sa 25 metara), Kojić, a domaći su pripretili jedini put u 41′ preko Lazovića, ali je lopta otišla pored gola.

U drugom poluvremenu izmenjena je kompletna postava, ali je ritam igre zadržan, a u pojedinim momentima čak i pojačan. Već na samom početku Golubović je posle asistencije Glavčića zatresao mrežu, da bi u 53′ Marinković pogodio stativu. No, posle samo 5 minuta Marinković je levicom na pas Golubovića zatresao mrežu za 4:0.

Do kraja meča gldali smo živu igru na obe strane, a svoje šuterske sposobnosti okušali su ponovo Marinković i Čermelj, da bi pred sam kraj Lukač bravuroznom intervencijom sprečio udarac Vilareta sa 5 metara i spaio mrežu.

zlatibor_1

Posle završene utakmice crno-beli su seli u svoj autobus i vratili se u Beograd,čime su završili prvi deo priprema za novu sezonu.

zlatibor_3

Izjave Kojića i trenera Milinkovića posle meča.

 

 

Foto galerija – Miroslav Todorović

najava_zlatibor_1
zlatibor_1
zlatibor_2
zlatibor_3
zlatibor_4
zlatibor_5
zlatibor_6
zlatibor_najava
zlatibor_1
zlatibor_2
zlatibor_3
zlatibor_4
zlatibor_5
zlatibor_6
zlatibor_7
zlatibor_8
zlatibor_9
zlatibor_10
zlatibor_11
zlatibor_12
zlatibor_13
zlatibor_14
zlatibor_15
zlatibor_16
zlatibor_17
zlatibor_18
zlatibor_19
zlatibor_20
zlatibor_21
zlatibor_22
Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan