Šampion na Tari

tara_1

Ekspedicija crno-belih posle dva dana rada na Zemunelu danas se zaputila ka planinskoj lepotici Tari i hotelu Omorici, gde će nastaviti sa pripremama za novu sezonu sve do 25. juna. Dan pre povratka u Beograd, crno-beli će odmeriti snage sa FK Zlatibor na terenu Švajcarija na Zlatiboru.

tara_11

Trener Milinković na Taru je poveo 25 igrača, a narednih dana se očekuju dolasci i još nekolicine igrača koji su imali produženi odmor, kao i novajlije koje budu u međuvremenu potpisali pristupnice za Partizan.

tara_9

Na Tari će u trenažnom procesu biti odrađeno 13 treninga na terenu koji je vrhunski pripremljen za rad u ovoj fazi priprema.

tara_4

Za razliku od Beograda i velikih vrućina, crno-bele je na Tari dočekala kiša i prohladno vreme, što će, ako ne bude nekih većih padavina, biti idealni uslovi za rad.

tara_10

 

Stručni štab je na Taru poveo 25 igrača: Lukač, Kljajić, Vulićević, Balažic, Luka, Kojić, Babović, Ilić Saša, Petrović Ivan, Aškovski, Ninković, Saša lukić, Bogosavac, Marinković, Ostojić, Jevtović, Božinov, Grbović, Golubović, Bošnjak, Perišić, Damjanović, Čermelj, Čađenović, Knežević Filip.

Foto galerija – Miroslav Todorović

tara_11
tara_10
tara_9
tara_4
tara_1
tara_2
tara_3
tara_5
tara_7
tara_8
tara_naslovna
tara_6
tara_8
Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan