Održana sednica Disciplinske komisije FS Srbije

FSS-POKRIVALICA

U Beogradu je danas održana sednica Disciplinske komisije FS Srbije. Sednicom je predsedavao Žarko Stevanović, predsednik Disciplinske komisije FSS.

Ovom prilikom analizirani su prispeli izveštaji službenih lica povodom incidenata viđenih pre početka utakmice 24. kola Jelen Super lige odigrane u subotu, 25. aprila 2015. godine, a u kojoj su se u Beogradu sastali Crvena zvezda i Partizan (0:0). Na osnovu prispelih izveštaja, Disciplinska komisija FS Srbije je donela odluku o pokretanju disciplinskih postupaka protiv oba kluba, Crvene zvezde i Partizana, i zatražila njihovo izjašnjavanje na dostavljene izveštaje službenih lica. Protiv Crvene zvezde i Partizana pokrenuti su disciplinski postupci zbog korišćenja pirotehnike, tuče na tribinama, ubacivanja tvrdih predmeta, neprimerenog skandiranja i isticanja određenih transparenata.

Takođe, pokrenut je disciplinski postupak protiv igrača Partizana Vladimira Volkova. U pokrenutom postupku Volkov će morati da se izjasni o izjavama datim posle utakmice u kojima je omalovažavao Milorada Mažića, glavnog sudiju meča Crvena zvezda – Partizan.

Uz pomenuto, članovi Disciplinske komisije su doneli odluku o suspenziji prisustva publike na prvenstvenim utakmicama seniorskog tima FK Crvena zvezda koje će igrati kao domaćin, a do donošenja konačne disciplinske odluke. To znači da će Crvena zvezda narednu utakmicu Jelen Super lige, u okviru 26. kola, planiranu za 3. maj 2015. godine protiv Rada, igrati bez prisustva publike.

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan