Telekom Srbija novi generalni sponzor FK Partizan

fkp-telekom_4

FK Partizan i Telekom Srbija potpisali su danas ugovor o generalnom sponzorstvu na vremenski period od 1.5 godine, tačnije od 1. aprila 2015. do 31. decembra 2016.

Na današnjoj pres konferenciji povodom potpisivanja ugovora u Klubu sportista JSD Partizan održana je pres konferencija, a pred medije su izašli – generalni direktor kompanije Telekom Srbija g. Predrag Ćulibrk, generalni direktor FK Partizan g. Miloš Vazura i potpredsednik FK Partizan g. Milorad Vučelić.

Ovim ugovorom, nova uprava kluba ispunila je izborno obećanje dato u decembru prošle godine prilikom preuzimanja kluba od prethodnog rukovodstva, da će u najkraćem mogućem roku obezbediti generalnog sponzora, kao i uvećati sponzorski pul.

fkp-telekom_11

Na konferenciji za novinare generalni direktor Telekoma Predrag Ćulibrk je otkrio detalje ugovora.

– Ugovor je vezan za sponzorstvo od 1. aprila 2015. do 31. decembra 2016. godine. Mesečni iznos koji će Telekom Srbija uplaćivati Partizanu je 6,7 miliona dinara, odnosno ukupno sa zaključenjem ugovora 140.700.000 dinara. Telekom Srbija ostaje privržen sportu u Srbiji, pre svega klupskom, a poznato je da smo i sportske saveze prethodnih godina pomagali. Zato koristim ovu priliku da čestitam našim atletičarima na izvanrednim rezultatima ostvarenim na Evropskom prvenstvu. Telekom Srbija, integracijom kroz društvenu zajednicu, stiče poverenje kod korisnika i nadam se da će fudbaleri Partizana sa ponosom nositi naš znak na dresu. Telekom Srbija od svog nastanka gradi poverenje kod korisnika. U 2014. godini uspeli smo da povećamo prihode za 0,6 odsto, odnosno dobit za 10 procenata u odnosu na 2013. godinu. To je značajan rezultat, odnosno putokaz i pravac daljeg razvoja.

fkp-telekom_3

Pre nego što su generalni direktori Telekoma i Partizana parafirali ugovor, novinarima se obratio i potpredsednik Partizana Miodrag Vučelić:

– Ovo je veliki dan za FK Partizan. Reč je o velikoj i moćnoj firmi, tj. susretu dva šampionska tima, bez obzira na različite navijačke opredeljenosti koje ljudi za ovim stolom imaju. Pregovori su trajali više nedelja, a s obzirom na orijentaciju koju Partizan ima prema Evropi, vrlo je bitno da okupimo što moćnije sponzore i napravimo sponzorski pul. Ispunjen je još jedan deo obećanja koje je na svojoj promociji izrekao predsednik kluba Zoran Popović, ali i uspeh marketinškog tima koji je imao značajan doprinos u postizanju dogovora sa Telekomom. Siguran sam da je ovo značajan podsticaj upravi i igračima u borbi za titulu.

fkp-telekom_5

Promociji su prisustvovali i prvotimci kluba Saša Ilić, Stefan Babović, Andrija Živković, Živko Živković, Petar Grbić i Ivan Šaponjić, a kapiten crno-belih Saša Ilić uručio je dres generalnom direktoru Predragu Ćulibrku, sa novim sponzorskim logom na grudima.

 
Foto galerija – Miroslav Todorović

fkp-telekom_5
fkp-telekom_11
fkp-telekom_3
fkp-telekom_4
fkp-telekom_1
fkp-telekom_2
fkp-telekom_6
fkp-telekom_7
fkp-telekom_8
fkp-telekom_9
fkp-telekom_10
fkp-telekom_naslovna
Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan