Vulićević – kremen kamen!

vule_1
Miroslav Vulićević je sve bliži povratku na teren. Desni bek crno-belih je juče, u društvu dr Ilije Rosića, bio na kontroli u Nemačkoj i oduševio dr Ulriha Beniša!

Rezultati testova su i više nego odlični. Dr Beniš i još neki lekari koji su prisustvovali pregledu i dobili od nas informacije šta sve Vule radi do sada, bili su u čudu. Ne veruju da je ovo moguće posle ,,samo” 4 meseca od operacije – kaže dr Rosić.

Čovek – stena ima i svoj komentar posle pregleda:

Koleno je stabilno i izgleda kao da je prošlo pet meseci od operacije. Dr Beniš me još ne pušta da radim sa ekipom, iako sam mu pokazivao snimke i šta sve radim na terenu. Na kraju sam ga ubedio da ipak krenem polako da vežbam sa saigračima,a poslednja kontrola je za 4 sedmice i tada ću, nadam se, moći na teren.

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan