Cilj nam je titula

Jesenas je Predrag Luka imao dosta malu minutažu, a razlog je što za to mesto ukonkurenciji ima dosta kvalitetnih igrača – Ninković, Živković, Grbić, Pantić… Ipak, kad god je ušao u igru, borbeni Požarevljanin je davao celog sebe i dosta često uspevao da unese nešto novo u igru crno-belih, makar da zakuva događaje na terenu.

– Radimo svi ovde odlično i svako od nas će pokušati da se nametne šefu Nikoliću. Pošto igranje u Partizanu podrazumeva stalnu borbu za osvajanje prvog mesta, i ja se tome prilagođavam i želim da dam svoj doprinos u osvajanju titule, makar i kad uđem sa klupe.

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan