Sakupimo paketiće za decu iz Zvečanske!

Najlepši praznici su ispred nas. Provešcemo ih u miru i blagostanju i sa željama za jos lepšu godinu koja dolazi. Ali kao što nas radost dečijih srca i njihovi osmesi prate tokom čitave godine tako i mi njihova crno-bela porodica moramo da mislimo na njih u svakom trenutku.

Obradujmo mališane  iz  Zvečanske tako što ćemo im pokazati koliko je velika crno-bela porodica i koliko naše srce stalno kuca za njih.

Pozivamo vas da od ponedeljka 29. decembra 2014. godine do 13. januara 2015. godine napravite svoje novogodišnje paketiće za ove mališane i ostavite ih u prostorijama FK Partizan, Humska 1, službeni ulaz, svakim danom od 12-15h.

Na dan Pravoslavne Nove godine, 14. januara 2015. godine, koja se slavi po Julijanskom kalendaru, prvotimci  FK Partizan će zajedno sa navijačima sa juga odneti sve paketiće  mališanima iz Zvečanske ulice!

Pokažimo da su nam njihovi osmesi najvažniji i da u njima vidimo našu budućnost!

Budimo solidarni, pokažimo svima da crno-belo srce ne poznaje granice!

Vaš FK Partizan!

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan