Akreditovanje za Skupštinu FK Partizan

Skupština FK Partizan biće održana u četvrtak  25.12.2014. u prostorijama Kluba sportista JSD Partizan na stadionu Partizana od 16.00h.

Fudbalski klub Partizan obaveštava predstavnike medija da zahtev za akreditacije za predstojeću Skupštinu mogu podneti od danas do četvrtka 25. decembra u 10.00h.

Zahtev za akreditacije potrebno je poslati na mail: accreditation@partizan.rs

Podizanje odobrenih akreditacija vršiće se u četvrtak 25.12.2014. od 15.00h do 16.00h  na ulazu u restoran stadiona Partizan (portirnica).

Zbog ograničenog prostora u kome će se održati Skupstina, moguće je akreditovati samo po jednog novinara i fotoreportera (pisani mediji), kao i novinara, snimatelja i tonca (elektornski mediji) iz svake redakcije.

Molimo predstavnike medija da  ispoštuju rok i mesto predaje odnosno podizanja akreditacija, pošto nakon isteka rokova nikome neće biti omogućeno akreditovanje i podizanje akreditacija.

 

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan