Kako teče oporavak Miroslava Vulićevića pogledajte u trećoj emisiji na zvaničnom you tube kanalu!

Crno-beli su završili jesenji deo prvenstva na prvom mestu sa šest bodova prednosti u odnosu na drugog pratioca. Nije bilo lako pulenima Marka Nikolića da se izbore na tri fronta i obezbede prvo mesto na tabeli posle niza povreda koje su nas pratile tokom ove polusezone.

Pored atmosfere iz svlačionice, pre i posle utakmice 15. kola JSL, u novoj trećoj emisiji FK Partizan na našem zvaničnom you tube kanalu, čućete i utiske kapitena Saše Ilića, ali i prvi put videti, kako se Miroslav Vulićević oporavlja posle operacije prednjih ukrštenih ligamenata.

FK Partizan je gostovao i na FON-u, gde smo u okviru „Sport bizz” konferencije predstavili novi projekat „Sport media scholl” o kojem su govorili – psihoterapeut i Docent na Fakultetu za medije i komunikacije Gordana Nikić i direktorka marketinga FK Partizan Snežana Filipović.

Kako su šampioni proslavili jesenju titulu i kako je protekao radni doručak možete pogledati na linku ispod…

Pogledajte 2 nove epizode na YouTube kanalu FK Partizan

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan